Bedankt voor de steun rondom het overlijden van mijn lieve man Hariharpersad Jadoenath (Chot) uit Suriname (foto’s)

overleden Suriname
Het doet ons beseffen dat Chot niet alleen voor ons, maar ook voor anderen veel heeft betekend

Echtgenote Soekdei Jadoenath – Ramdien wil mede namens haar kinderen een ieder bedanken rondom het overlijden van haar lieve man en hun zorgzame vader Hariharpersad Jadoenath uit Suriname. Hij was ook bekend als Chot. In leven directeur – eigenaar van H. Jadoenat & zonen te bomaweg (meer informatie en foto’s in het bericht)

[quads id=1]

Dankbetuiging

Hariharpersad Jadoenath

Geboren: 1 juli 1943
Overleden: 1 oktober 2019
Crematie: 6 oktober 2019
Uit Wanica Suriname
In leven directeur-eigenaar van H.Jadoenat & zonen, hout, beton en dakplatenfabriek te Bomaweg Suriname

Het is stil en leeg.

Uw blijk van medeleven, in welk vorm dan ook, tijdens de ziekte en na het overlijden van mijn lieve man, onze zorgzame vader, schoonvader, sportieve adja, nana, adjawasasoer en per adja: Dhr Hariharpersad Jadoenath M.b.a chot, in de leeftijd van 76 jaar, doet ons beseffen dat Chot niet alleen voor ons, maar ook voor anderen veel heeft betekend.

[quads id=1]

Het is voor ons een grote steun en het zal een blijvende herinnering zijn.

Onze hartelijk dank hiervoor.

Namens

Echtgenote: Soekdei Jadoenath-Ramdien
Zonen: Radjesh, Soebhaas, Bhiem, Danny
Dochters: Sharmila, Hermien, Rita, Soenita, Radha
Kleinkinderen: Madhwie en man Dewanand, Jaya en man Rovish, Avinaash en vrouw Shiwmara, Suradjinie, Gaitrie, Ranisha, Shreya, Nalinie, Jogeeta, Sujata, Shivanie, Savalta, Suraksha, Ashmita, Pawan en Abhay
Achterkleinkinderen: Aisha en Araisha

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland