Onze lieve neef Vinay Nirandjan uit Paramaribo is uit ons midden (foto’s & video)

0
Een verschrikkelijk bericht van overlijden. 29-jarige Vinay Nirandjan uit Paramaribo is overleden. Een zware klap om te verwerken.

Voor zijn vrienden, familieleden maar ook zijn neven en nichten laten weten dat ze hem enorm gaan missen. De uitvaart is MORGEN. In het bericht meer informatie daarover. Kijk ook naar de gedeelde foto’s en video. Geef het door aan belanghebbenden.

Overleden
Onze neef

Vinay Nirandjan

In de leeftijd van 29 jaar

Met heel veel verdriet maken we bekend dat veel te snel een einde is gekomen aan het leven van onze lieve neef Vinay Nirandjan. Dit gaat heel zwaar zijn voor een ieder om te verwerken. Maarja, dit is het leven.

Hij komt vandaag om 18:00 naar huis aan de Hendrikstraat te Paramaribo. Daar wordt ook de rouwvisite gehouden

De uitvaart is morgen, dinsdag 8 oktober 2019, te Weg naar Zee Paramaribo. We vertrekken om 9.00u te huize Nirandjan.
Geef het door aan belanghebbenden

Rust zacht lieve neef

Namens alle nichten en neven

Gerelateerde berichten:

Mijn broertje Romeo Nanhekhan is tragisch overleden in Suriname

46-jarige en 29-jarige verdronken in Suriname

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

Comments are closed.