Home Overleden

Onze lieve collega Gracia Moekiran uit Paramaribo is overleden

Met grote verslagenheid maken DC Eric Grauwde en het personeel van districtscommissariaat Paramaribo zuidwest het overlijden bekend van hun collega Gracia Moekiran uit Paramaribo. Meer informatie hierover in het bericht. Wij van FamilieNieuws wensen haar collega’s en overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies.

Overleden onze collega

Gracia Moekiran

Van districtscommissariaat Paramaribo zuidwest

Met grote verslagenheid maakt het districtscommissariaat Paramaribo zuidwest bekend, dat op zondag 06 oktober 2019 is heengegaan hun zeer gewaardeerde medewerker en collega mw. Gracia Moekiran.
Districtscommissaris Eric Grauwde, de staf en het personeel wensen de nabestaanden heel veel sterkte toe met dit smartelijk verlies.

Rust in vrede Gracia, onze Moeki.

De uitvaart wordt nader bekendgemaakt

overleden Paramaribo

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland