Mijn broertje Romeo Nanhekhan is tragisch overleden in Suriname

overleden Suriname

Wat een verdriet, zoveel mensen zijn verdrietig in Suriname. Ook zus Wahida Nanhekhan is in diepe rouw gedompeld. Ook haar lieve en altijd vrolijke broertje Romeo Nanhekhan is gisteren tragisch overleden na het ongeval op het water. Hij is 46 jaar geworden. Bekijk het bericht om haar verdrietige condoleance te lezen.

[quads id=1]

Jezus zeide:
Ik ben de opstanding en het leven;
Hij die in Mij gelooft zal leven, al ware hij ook gestorven

Overleden
Mijn broer

Romeo Nanhekhan

In de Leeftijd van 46 jaar

Mijn lieve broertje Romeo is voorgoed uit ons midden. Hij was altijd vrolijk en ook heel erg sportief. Romeo was behulpzaam en stond altijd klaar voor een ieder.

[quads id=1]

Ik had hem zo graag nog bij mij willen houden, maar helaas….het lot heeft anders besloten. Hij werd terug geroepen naar de hemel door God onze vader. En wat God doet is welgedaan, zijn wil is heilig en wijs

Ga in vrede mijn broertje,
ik zal je gedenken soms met een lach soms met een traan

Namens jouw zus Wahida Nanhekhan

De uitvaart wordt nader bekend gemaakt

[quads id=1]

overleden Suriname overleden Suriname

Gerelateerde berichten:

https://www.familienieuws.com/2019/10/07/onze-lieve-neef-vinay-nirandjan-uit-paramaribo-is-uit-ons-midden-fotos-video/

https://www.familienieuws.com/2019/10/07/46-jarige-en-29-jarige-verdronken-in-suriname/

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland