Man uit Paramaribo betrapt met zijn 17 jarige nichtje – politie Suriname

nichtje Paramaribo
De politie heeft een man van bijna 50 jaar opgesloten. De moeder van het meisje betrapte de man uit Paramaribo met haar dochter

[quads id=1]

Het meisje is ook nog zijn bloedeigen nichtje. De moeder heeft aangifte gedaan en de politie heeft hem opgesloten. Lees meer in het officiële politiebericht. Kan het zijn dat die twee een relatie hadden? Hoe dan ook. Oompje is strafbaar!! Ja toch?

[quads id=1]

Man uit Paramaribo

Man ingesloten voor ontucht met minderjarige. De politie van Livorno te Paramaribo heeft op dinsdagmiddag 1 oktober een 47-jarige man aangehouden omdat hij ervan verdacht wordt zich schuldig te hebben gemaakt aan ontucht met zijn 17-jarig nichtje.

[quads id=1]

Nichtje van 17 jaar

De moeder van het meisje deed op die bewuste dinsdag aangifte contra de man. Zij zou hem op heterdaad hebben betrapt tijdens het plegen van de seksuele handelingen met haar dochter.
Op grond van feiten en omstandigheden is de man hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld. Dit na overleg met het Openbaar Ministerie.

[quads id=1]

Jeugdzaken

Deze zaak is voor verder onderzoek overgedragen aan de politie van de afdeling Jeugdzaken.

Bron:

Man ingesloten voor ontucht met minderjarige

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland