Echtpaar Veldkamp – Fräser uit Suriname 65 jaar getrouwd (foto’s)

getrouwd Suriname
Wat een geweldige zus. Ze heeft haar broer heeeeel lang geleden gekoppeld met haar vriendin en vandaag zijn ze nog steeds samen!!

[quads id=1]

Geen 50, geen 60 maar 65 jaar huwelijk voor dit geweldige echtpaar. Meneer en mevrouw Veldkamp – Fräser vieren dus hun BRILJANTEN huwelijksdag. Wat een bijzondere gebeurtenis in Suriname. Lees meer over hen en bekijk de foto’s. Helpen jullie ons mee met de felicitaties?

[quads id=1]

Echtpaar uit Suriname

65 jarig huwelijksjubileum van het echtpaar Veldkamp – Fräser. Uit ressort Lelydorp te Wanica in Suriname

Het echtpaar Veldkamp, Ewald Cyriel – Fräser, Emmie Vera, mocht op 16 september 2019 hun 65 jarig huwelijksjubileum herdenken. Dit huwelijk is tot stand gekomen via een zus van de heer Veldkamp, die bevriend was met mevrouw Emmie.

[quads id=1]

6 kinderen

Dit echtpaar heeft 6 kinderen waaronder 1 dochter en 5 zonen. Uit handen van de Districtscommissaris mw. Audrey Hankers, die vergezeld was met de Onderbestuursopzichter. mw. S. Santaris, mocht het echtpaar de gebruikelijke enveloppe en een bloemstuk in ontvangst nemen namens de President van de Republiek Suriname en de First Lady.

Foto’s

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland