46-jarige en 29-jarige verdronken in Suriname

overleden Suriname
overleden Suriname
Vinay overleed toen hij zijn mattie wilde redden. Sterkte
3 mannen waren op het water aan het vissen toen 1 van ze in de diepte verdween. De 2 anderen sprongen hem achterna en probeerden hem te redden. Helaas verdronk 1 van hen ook.

[quads id=1]

Een verschrikkelijk bericht. Bekijk het voor neer informatie omtrent hun identiteit.

[quads id=1]

Verdronken in Suriname

Starnieuws Suriname schreef het volgende: Twee mannen verdronken in stuwmeer. Romeo Nanhekhan (46) en Winai Nirandjan (29) zijn zondag verdronken nabij Mamadam in het stuwmeer. Starnieuws verneemt van de politie Public Relations dat de mannen met hun achten waren gaan hengelen in het gebied.

[quads id=1]

Verdween in de diepte

Op gegeven moment is Nanhekhan te water geraakt en in de diepte verdwenen.

Nirandjan en een andere vriend sprongen in het water om hun makker te redden. Nirandjan verdween echter ook in de diepte.

Derde persoon

Het lukte de derde persoon om zichzelf in veiligheid te brengen. De politie van Brownsweg en de brandweer van Atjoni werden ingeschakeld. Het lukte hen om eerst het lichaam van Nanhekhan te bergen. Enkele uren later is ook Nirandjan uit het water gehaald.

[quads id=1]

Geen teken van leven

De twee mannen vertoonden geen teken van leven. Een arts heeft officieel de dood vastgesteld. In overleg met het Openbaar Ministerie zijn de lichamen overgedragen aan de familie.

Hieronder de condoleance berichten van beide overledene:

Onze lieve neef Vinay Nirandjan uit Paramaribo is uit ons midden (foto’s & video)

Mijn broertje Romeo Nanhekhan is tragisch overleden in Suriname

Bron:

http://www.starnieuws.com/index.php/welcome/index/nieuwsitem/54953

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland