18 jarige jongen uit Suriname zocht hulp om naar school in Paramaribo te gaan (video’s)

1 voor 12 Paramaribo
De 18-jarige Anwaral Abdoel wil graag naar school en daar heb je schoolspullen, kleding en onderdak voor nodig. Hij woont nu tijdelijk ergens in Paramaribo. Hulp van zijn moeder kan hij niet krijgen want zij is zelf ook hulpbehoevend.

Hij zocht hulp via Stichting 1 voor 12 Suriname. Gelukkig zijn er wat donateurs die zijn oproep hebben gezien. Het lijkt erop dat hij kan beginnen met studeren. Luister naar zijn dappere verhaal. Bekijk beiden video’s. Laat het ook aan anderen zien. In Suriname sta je er niet alleen voor dankzij de stichting. Samen staan we sterk

De 18-jarige Anwaral Abdoel is in gesprek met Louis Vismale, de voorzitter van Stichting 1 voor 12 Suriname. Hij heeft het zwaar maar wil toch graag genieten van onderwijs in Paramaribo. Het nieuwe schooljaar is inmiddels al begonnen

Hij heeft een aantal spullen nodig om te kunnen starten en  doet zijn best om het voor elkaar te krijgen. Hulp van de stichting en de gemeenschap zou hem heel goed uitkomen. Na het publiceren van de eerste video helpen vele donateur hem. Bekijk beide video’s. Deel het met anderen.

Bekijk hier eerst video 1:


Video 2

Deel dit aangrijpende verhaal met een ieder! Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen? Maak contact en steun het werk van 1 voor 12:

1 voor 12 Paramaribo

Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie
SMS “HELP” naar 1912 voor SRD1 p/sms (Digicel)

Doneer Online via iDEAL, PayPal etc. Bezoek hun website
Voor overmakingen: SRD 315.214.0101

IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06