Onze Rudy Chin (Pietjai) heeft zijn laatste strijd verloren in Suriname

overleden Suriname
Na heel zijn leven een vechter te zijn geweest heeft hij deze laatste strijd niet kunnen winnen.

Rudy Chin is er niet meer. Hij werd ook wel Pietjai genoemd.  In het bericht meer informatie omtrent de uitvaart in Suriname. De singineti zal VANAVOND plaatsvinden. Geef het door aan belanghebbenden.

Overleden

[quads id=1]

Rudy Sauw Piet Chin
Pietjai

Bekijk onderstaande foto voor meer informatie omtrent de uitvaart te Paramaribo Suriname. Geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

overleden Suriname

[quads id=1]

overleden Suriname
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland