Onze prachtige 59-jarige Joyce Tevreden – Alberg is overleden in Amsterdam (foto’s)

overleden Amsterdam
“Dede yu hari fu tru” De prachtige Joyce Tevreden – Alberg is er niet meer.

De in Paramaribo geboren muziekliefhebber is in Amsterdam overleden. Joyce was stichter van Bigi pokulounge en tevens presenteerde ze vroeger bij PokoeFM. Zij was zeer actief bij  ‘Ons Zuidoost’. Meer informatie en meerdere foto’s in het bericht. Geef het door aan belanghebbenden. Wij wensen een ieder heel veel sterkte met dit verlies. In het bijzonder haar man Eno Tevreden. Wat een vreselijk verlies.

[quads id=1]

Joyce Lilian Tevreden-Alberg

Geboren Paramaribo 25-11-1959
Overleden Amsterdam 5-10-2019

Zuidoost gaat Joyce Alberg missen

Niemand is onsterfelijk, maar het bericht dat Joyce Alberg is komen te ontvallen is hard aangekomen. Na een ziekbed is zij overleden.

Joyce Alberg was zeer actief in ons zuidoost. Gedurende enkele jaren verzorgde ze radioprogramma’s waarin ze vaak ‘taboe onderwerpen’ op een luchtige manier wist te presenteren. Drie jaar geleden initieerde ze de
Bigi Poku Lounge als een maandelijkse activiteit in één van de buurthuizen. Met de Bigi Poku Lounge verwierf de zeer beroemde Kaseko, Kawina en Kaskawi muziek weer een volwaardig podium in de Bijlmerneer.

Intussen is de Bigi Poku Lounge een niet meer weg te denken podium voor muzikanten en opkomende talenten die eerder genoemde sounds voortbrengen.

Informatie omtrent de uitvaart wordt later bekend gemaakt. Geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland