Levensgevaarlijk: Vrouw klimt in leeuwenhok en doet een dansje – Amerika video

dierentuin Amerika
Is die vrouw moedig, oerstom, ziek of zoekt ze gewoon op een hele achterlijke manier aandacht?

[quads id=1]

Bizar hoor. Een afro Amerikaanse vrouw klimt het leeuwenhok binnen en danst voor de leeuwen. Levensgevaarlijk want ze had wel dood kunnen zijn. De leeuw had geen trek in haar. Er zijn beelden vrij zijn gekomen van deze ‘moedige’ vrouw dansend voor de leeuw. Bekijk ze!

[quads id=1]

Dierentuin in Amerika

Dierentuin woest op dansende vrouw die leeuw treitert: ‘Ze had dood kunnen gaan’. Een dierentuin in New York heeft aangifte gedaan tegen een vrouw die afgelopen weekend over het hek van een leeuwenverblijf klom. De bezoekster liep nonchalant op een van de dieren af en bracht daarmee haar eigen leven in gevaar, stelt een woordvoerder van The Bronx Zoo, met 4000 dieren de grootste stadsdierentuin in de Verenigde Staten.

[quads id=1]

Levensgevaarlijk

,,Deze actie was een ernstige overtreding die had kunnen leiden tot ernstig letsel of de dood”, zei de voorlichter over de vrouw die over de veiligheidsbarrière bij een Afrikaanse leeuwententoonstelling was geklommen. Een bezoeker die getuige was maakte een video van het opmerkelijke tafereel en plaatste deze op Instagram.

Dansen en zwaaien

dierentuin Amerika

[quads id=1]

Te zien is hoe de vrouw al dansend en zwaaiend met haar handen de leeuw zichtbaar aan het treiteren is. Het dier kijkt nieuwsgierig toe en lijkt op elk ogenblik aan te kunnen vallen. Bang of bezorgd lijkt de vrouw geen moment, zelfs niet als het dier een paar stappen dichterbij komt en diverse omstanders – onder wie jonge kinderen – op de achtergrond hun zorgen over de situatie uiten. ,,Ik vroeg haar terug te gaan, maar ze luistert niet”, valt te horen.

Geen arrestaties

Tot een aanval komt het uiteindelijk niet. De bezoekster, gekleed in een blauw T-shirt, verlaat het leeuwenverblijf en gaat weer verder het dierenpark in. Een rechercheur van de politie vertelde CNN dat niemand in het park het alarmnummer had gebeld en dat er ook geen arrestaties werden gedaan. Bronx Zoo heeft bij het zien van de beelden wel melding gedaan bij de politie.

[quads id=1]

Negeren

Het is nog onduidelijk hoe de vrouw over de barrière kwam en hoe lang ze in het leeuwenverblijf is geweest. ,,Barrières en regels zijn er om zowel bezoekers, personeel als dieren veilig te houden. We hebben een nultolerantie beleid ten aanzien van het negeren van de barrières”, aldus de dierentuin.

Het is nog niet duidelijk of de dierentuin inmiddels weet wie de vrouw in kwestie is geweest. Haar wacht vermoedelijk een levenslang parkverbod.

Video van haar dansje:

[quads id=1]

Bron:

https://www.destentor.nl/buitenland/dierentuin-woest-op-dansende-vrouw-die-leeuw-treitert-ze-had-dood-kunnen-gaan~aa01cb8d/

Geschreven door Sebastiaan Quekel
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland