Onze geliefde man en vader 40-jarige Radjwan Ramesar is overleden in Paramaribo

overleden Paramaribo
Wat een verlies, zo plotseling en zo jong. Maar veel fijne herinneringen verzachten ons verdriet

Radjwan Ramesar is overleden in het AZP te Paramaribo. In de leeftijd van 40 jaar. Hij was ook bekend als Touwtjie. Dit maken de bedroefde families Ramesar, Ramcharan, Jawahir en Narain Bekend. Meer informatie in het bericht. De crematie is MORGEN. Geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

Veel fijne herinneringen verzachten ons verdriet
Voorgoed uit ons midden.
Maar vergeten doen wij niet.

Vol ongeloof en met pijn in ons hart, maar toch dankbaar voor alles wat hij voor ons heeft betekend, maken wij bekend dat onze geliefde man, vader, schoonzoon, zwager en oom onverwachts zijn laatste adem heeft uitgeblazen in het Academisch ziekenhuis te Paramaribo na een kortstondig ziekbed.

RADJWAN RAMESAR
M.B.A TOUWTJIE

Geboren : 10-11-1978
Overleden : 04-10-2019

In de leeftijd van 40 jaar

[quads id=1]

CREMATIE:
Zondag 6 oktober 2019 om 14.00 u

10.00-12.00: Gelegenheid tot het nemen van afscheid (PT. Tilakdharieweg #191 a), daarna vertrekt de stoet naar het crematieoord te Weg naar Zee Paramaribo.

Namens de familie:

Ramesar-Ramcharan:
Kavita & Randjeeta

Ramcharan:
Sabitrie, Sarwan, Sandra, Sandjana, Sunaina, Sweta
en Ayush

Jawahir:
Sarwan, Soenita, Sherien, Darshenie, Isha en Astrando.

Narain:
Radjesh, Sangeeta, Raghenie, Nisha en Srewesh.

Rust zacht lieve Radjwan Ramesar

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland