Man uit Paramaribo klapt buurvrouw in haar gezicht en wil haar kappen met houwer – politie Suriname

politie Paramaribo
Liever een goede buur dan een verre vriend. Niet in dit geval. Een 35-jarige man uit Paramaribo heeft zijn buurvrouw in haar gezicht geklapt en daarna ging hij haar achterna met een houwer.

[quads id=1]

Alleen omdat zijn dochters ruzie hadden met de vrouw, met wie hij zelf jarenlang bevriend was. De politie heeft hem opgesloten. Meer details in het officiële politiebericht. Wat een enge buurman. Wat doe je hiertegen? Kan hij gedwongen worden om te verhuizen want naast zo iemand durf je toch niet meer te wonen?

[quads id=1]

Buurman te Paramaribo

Politie Suriname schreef het volgende: Man aangehouden voor poging zware mishandeling en bedreiging. De politie van het bureau Uitvlugt heeft de 35-jarige Mario, C. op donderdag 26 september aangehouden, waarna hij na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering is gesteld voor poging tot zware mishandeling en bedreiging met een misdrijf.

[quads id=1]

De dochters van Mario en zijn buurvrouw kregen op zondag 22 september ruzie met elkaar. Naar aanleiding hiervan begaf Mario zich naar de buurvrouw om te vragen wat er gaande was. Volgens verklaring van Mario sprak zijn buurvrouw ruw tot hem wat aanleiding voor hem was om haar een klap te verkopen. De buurvrouw op haar beurt haalde een mes tevoorschijn waarmee zij hem bedreigde.

[quads id=1]

Politie Paramaribo

Beide partijen werden op het politie bureau ontboden. De buurvrouw wenste geen aangifte van mishandeling tegen Mario te doen. De reden waarom zij geen aangifte wenste te doen was vanwege haar jarenlange vriendschap met Mario. Mario en zijn buurvrouw zijn ernstig aangesproken door de politie waarna zij weer naar huis mochten gaan.

[quads id=1]

De afhandeling van de zaak viel hoogstwaarschijnlijk niet in goede aarde bij Mario want op donderdag 26 september ging hij gewapend met een houwer naar de woning van zijn buurvrouw. De buurvrouw zag hem met de houwer in zijn bezit aankomen en rende weg omdat zij het vermoeden had dat Mario haar kwaad wilde doen. Haar vermoeden was juist want Mario rende haar met de houwer achterna. De buurvrouw wist zichzelf in veiligheid te brengen waarna zij naar de politie ging om aangifte te doen

[quads id=1]

Hij is opgesloten

Mario is door de politie aangehouden en in verzekering werd gesteld na overleg met het Openbaar Ministerie. De houwer is in het belang van het onderzoek in beslag genomen.

Bron:

https://www.politie.sr/man-aangehouden-voor-poging-zware-mishandeling-en-bedreiging/