Ik ben 20 mijn vriend is 40, ik mag hem alleen bellen als hij over straat is – anoniem Suriname

vriend Suriname
We hebben een brief binnengekregen van de jonge Linda. Ze woont in Suriname en ze is verliefd. Al een paar jaar. En haar 20 jaar oudere vriend zit in een scheiding. Dat zegt hij tegen haar. Ze moet geduld hebben. In de tussentijd mag ze hem niet bellen als hij thuis is. Kunnen jullie haar verhaal lezen. En wellicht hebben jullie goed advies voor haar. Houden jullie een beetje rekening met haar leeftijd.

[quads id=1]

Linda uit Suriname

Beste lezers,
Heb jullie advies echt nodig want ik ben echt radeloos. Ik hoop dat jullie mij goed advies kunnen geven. Ik ben Linda uit Suriname, ik ben 20 jaar.  Ik ga mijn verhaal vertellen. Jullie gaan mij willen uitschelden. Dat weet ik zeker. Maar hopelijk lezen jullie mijn verhaal en kunnen jullie mij toch goed advies geven.

[quads id=1]

Zijn ex

Ik heb een paar jaar geleden een heer leren kennen. Harold. Hij zei me wel dat hij iemand had. Maar dat ze eigenlijk niet meer met elkaar waren. Die vrouw Gracia was dus zijn ex.  Harold is 20 jaar ouder dan me.

Ok, ik geloofde hem gewoon en we zijn een relatie gestart. Alles leek heel goed. Hij bleef zelfs regelmatig slapen bij me mensen. Ze hielden van hem. We hadden echt leuke tijden samen. Een leuke en goede relatie.

Ze is zijn vrouw

Ik begon mensen te vertellen over onze relatie. Ik was blij en vertelde vriendinnen en mensen dat ik zijn vrouw was. Niet wetende dat die mensen dus Harold en ZIJN VROUW Gracia kennen. Ik was helemaal overstuur. Ik dacht dat ze niet meer samen waren. Ik heb hem toen gelaten. Ik wilde hem terugpakken en begon iets met een andere man. Eigenlijk alleen om Harold jaloers te maken

[quads id=1]

vriend Suriname
Voorbeeldfoto van community.travelchinaguide
Ik ben verliefd

Mijn ouders waren daar helemaal niet blij mee. Ze wilde mij absoluut niet met die andere man hebben. Ondertussen probeerden mijn ouders me weer te koppelen met Harold. Ze werden weer zo close met hem. Hij heeft ze helemaal overgehaald. Mijn ouders wisten natuurlijk niets van die andere dame. Harold en ik begonnen weer te praten, hij verzekerde me dat hij niet meer met die Gracia was en dat ze nu kijken hoe ze apart verder gaan. Ik ben verliefd op hem. Ik geloof alles.

[quads id=1]

Niet bellen

Hij heeft me ook overgehaald. Ik ben bijna weer voor hem gegaan. We hebben goede gesprekken, het gaat goed vooral hoe hij zo goed met mijn ouders kan opschieten maar er is 1 ding dat me vreselijk hindert. Ik kan en mag hem alleen appen als hij thuis is. Dus niet bellen. Pas als hij over straat is kunnen we met elkaar praten. Ik moet volhouden, zegt hij. Hij is aan het scheiden. Moet ik volhouden?? Ik weet het niet meer hoor. Moet ik echt op hem zitten wachten tot hij en zijn vrouw helemaal uit elkaar zijn? Ze wonen nog samen. Daarom kan ik niet bellen.

Vechten voor mijn relatie

Wat moet ik doen? Moet ik die relatie stop zetten? En hem vergeten? Mijn zusje, die wel alles weet, zegt dat ik hem moet vergeten en verder moet gaan. Maar ik weet het niet. Ik voel me zo goed bij Harold. Moet ik geduld hebben? Of gaat hij Gracia nooit laten? Dat gevoel heb ik nu wel een beetje gekregen. Ik kan toch niet mijn leven lang rekening houden met zijn (ex) vrouw? Of moet ik vechten voor mijn relatie met Harold? Ik ga al jullie reacties lezen. Ik ben jullie heel dankbaar. xxx Linda

[quads id=1]

Gerelateerde verhalen:

Anoniem: Mijn vriend is 20 jaar jonger – Suriname

Ik heb een vakantie lover in Paramaribo en ik heb een sugardady in Nederland – anoniem Suriname

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. Let op: Soms worden de verhalen door ons herschreven om het lezen voor onze bezoekers makkelijker te maken. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig