Dode man aangetroffen met kapwond – politie Suriname

overleden Paramaribo
Er is een dode man aangetroffen in Suriname. Zijn hoofd had een kapwond en in de buurt van zijn lichaam is een houwer gevonden.

[quads id=1]

Lees meer in het officiële politiebericht. En bekijk de informatie omtrent de identiteit van de man. Wij van FamilieNieuws wensen de nabestaanden heel veel sterkte.

[quads id=1]

Politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende hierover: Lijk van Braziliaanse man ontdekt in het Nassau gebied. Recherche Oost heeft momenteel een zaak in onderzoek van de 38-jarige Braziliaanse man in leven genaamd Gilvan Donovario Pereira Rocha. Op dinsdagmiddag 1 oktober is het lijk van Pereira Rocha in verre staat van ontbinding aangetroffen in het Nassaugebied.

[quads id=1]

Kapwond

Het vermoeden bestaat dat Pereira Rocha om het leven is gebracht.

Het lijk vertoont een kapverwonding aan het hoofd. Er is een houwer in de directe omgeving van het ontzielde lichaam aangetroffen. De houwer is ten behoeve van het onderzoek in beslag genomen.

[quads id=1]

Gouddelver

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam ter obductie in beslag genomen. Gilvan Donovario Pereira Rocha. Was gouddelver van beroep.

Bron:

Lijk van Braziliaanse man ontdekt in het Nassau gebied

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland