Home Redactie Bekendmakingen

Bekendmaking – Nieuwe busroute Hanna’s Lust Suriname

Hierbij een bekendmaking van het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie van Suriname.

Houden jullie hier rekening mee: Vanaf maandag is er een andere busroute beschikbaar. Het betreft de route naar Hanna’s Lust en Vierkinderenweg. Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent de route en de prijs. Zorg dat belanghebbenden op de hoogte zijn. Zijn jullie hier blij mee?

Bus route Suriname

bus Suriname

bus Suriname
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland