Wie is deze vrouw? Dringende oproep van politie Suriname

politie Suriname

Hierbij een dringende oproep van politie Suriname. Deze jonge vrouw is vermoedelijk de weg kwijt. Ze is nu op het bureau. De politie wil graag in contact komen met haar familileden. Weet iemand wie ze is?

[quads id=1]

Jonge vrouw vermoedelijk de weg kwijt; familieleden worden opgeroepen

Op het politiebureau De Nieuwe Grond bevindt zich een jonge vrouw van indiaanse afkomst met een geschatte leeftijd van tussen de 30- en 35 jaar oud.

Zij gaat gekleed in een vel gekleurde oranje/roze/witte jurk, heeft roze slippers aan en heeft een geschatte lengte van 1.60 meter.

De politie kreeg op vrijdagmiddag 4 oktober, omstreeks half, een telefonische melding dat een ongewenste gast zich nabij een winkel aan de Pankastraat bevond.

[quads id=1]

Bij aankomst op de locatie werd de jonge vrouw aangetroffen. Communicatie met de vrouw lukt niet, waardoor het vermoeden bestaat dat zij een hoor en spraak gebrek heeft. Er is niets op haar aangetroffen waaruit haar persoonsgegevens achterhaald kan worden. Daar zij de weg naar haar woning ook niet kon aanwijzen is zij overgebracht naar het politiebureau De Nieuwe Grond

[quads id=1]

Familieleden of zij die denken deze jonge vrouw te kennen worden opgeroepen zich in verbinding te stellen met de politie van het voormeld bureau op het telefoonnummer 580677, het Command Center op het nummer 115 of de gratis tip lijn 176.

politie Suriname

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland