TBS’er in Nederland ontsnapt – alweer!

TBS Nederland
Het lijkt een rage te worden. Er is zojuist weer een TBS’er ontsnapt tijdens zijn verlof. De politie in Nederland heeft een melding ervan gedaan

[quads id=1]

In het bericht kun je zijn signalement bekijken. Let op: Benader hem niet zelf. Zorg dat mensen in de omgeving het weten. Misschien moet Nederland het verlof reglement herzien?

[quads id=1]

Verlof Nederland

Tbs’er gaat er tijdens verlof in Nijmegen vandoor, man nog voortvluchtig
NIJMEGEN – Vanmiddag heeft opnieuw een tbs’er die vastzit in de Pompekliniek in Nijmegen tijdens begeleid verlof de benen genomen. Even voor vier uur is een Burgernetmelding uitgegaan, een uur later heeft die oproep nog niets opgeleverd.

Politie Nederland

De woordvoerder van het Landelijk Parket adviseert de voortvluchtige niet zelf te benaderen, maar contact te leggen met de politie. Waarvoor de man vastzit in de Pompekliniek is niet bekendgemaakt.

[quads id=1]

Blanke man

De blanke man zou op dit moment per fiets of te voet onderweg zijn. Het gaat om een man van 1.87 meter met fors postuur, donkerblond dun haar en een bril, spijkerbroek en zwarte jas. De man heeft mogelijk een rugzak bij zich.

[quads id=1]

Via een raampje

Recent namen ook al twee tbs’ers van de Pompekliniek de benen. Begin september ontsnapte een man via een raampje van de kliniek. Hij werd twee uur later opgepakt bij zijn vriendin in Groesbeek. Op 13 september ging een tbs’er er op de fiets vandoor. Ook hij was met begeleid verlof. Hij werd nog gezien in Gennep, maar werd later opgepakt op een camping in Zeeland.

Bron:

https://www.destentor.nl/nijmegen/tbs-er-gaat-er-tijdens-verlof-in-nijmegen-vandoor-man-nog-voortvluchtig~a9534909/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland