Stagiaire uit Nederland ontvoerd en mishandeld op Curaçao (bekijk de foto’s en video van de ontvoering)

stagiaire Nederland Curaçao
Stage lopen op Curaçao is zeer populair voor studenten uit Nederland. maar het volgende bericht is wel heel erg zorgwekkend.

[quads id=1]

Een student uit Nederland is ontvoerd op het eiland. Ze moest pinnen en daarna hebben de ontvoerders haar mishandeld en gedumpt. De daders lopen nog vrij rond. De politie zoekt naar getuigen en vraagt om tips. Er zit een video in het bericht. Je ziet precies wat er is gebeurd.

[quads id=1]

Student uit Nederland

De telegraaf Nederland schreef het volgende: ’Nederlandse stagiair ontvoerd en gekneveld van hoogte gegooid op Curaçao’ De politie op Curaçao heeft om tips gevraagd over de ontvoering ruim twee maanden geleden van een stagiaire.

[quads id=1]

Gedwongen om te pinnen

Zij werd gedwongen geld te pinnen en daarna werd ze gekneveld in een afgrond gegooid. Lokale media op Curaçao melden dat het om een Nederlandse gaat. Het meisje werd op 25 augustus ’s nachts meegenomen door een man en een vrouw in een auto nadat ze een eetgelegenheid had bezocht. Ze werd vastgebonden en geblinddoekt en daarna naar twee pinautomaten gebracht.

[quads id=1]

Val overleefd

De stagiaire overleefde de val en is inmiddels weer thuis. De politie van Curaçao vraagt om hulp om de zaak op te lossen.

De politie heeft donderdag videobeelden verspreid van de vermeende daders. Het gezicht van het meisje is op de beelden onherkenbaar gemaakt. Over de identiteit van het slachtoffer heeft de politie geen mededelingen gedaan.

[quads id=1]

Tiplijn

Heeft u tips? App naar onze whatsapp tiplijn. Of zet ons nummer in je telefoon: +31 613650952

Bekijk hier de vreselijke video. Deel het met iedereen:

Geschreven door HOLLANDSE HOOGTE / FRANS LEMMENS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland