Onze Ryan Mac Intosch uit Paramaribo is overleden (foto’s & video’s)

0
Rust zacht, mooi boy.

Hij was pas 23 jaar. In de bloei van zijn leven. Ryan Mac Intosch uit Paramaribo is overleden. Hij werd ook  Biga of Bigs genoemd. De singineti is VANAVOND. Geef het door aan belanghebbenden. Bekijk ook de video’s en vele foto’s van hem. Wij van FamilieNieuws wensen al zijn familieleden, matties en overige nabestaanden heel veel sterkte toe

Overleden

Ryan Mac Intosch

Uit Paramaribo
In de leeftijd van 23 jaar

Na echte ie loes mi mennn
R.I.P biga
😇😇😇

We hebben onze tijd gehad❤
Je was elke elke elke dag thuis bij mij
Er ging geen dag voorbij dat ie no kong loeku mi
Nu kijk je van boven naar me
Dies na wang hat wang💔

Oeng doe oeng kwai maar oeng doe omen boeng ooktoe
Lobie joe❤

~ Diégo ~

Bekijk de gegevens omtrent de uitvaart in Paramaribo in onderstaande foto, deel het met belanghebbenden.

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

Comments are closed.