Mijn zorgzame vrouw 54-jarige Narcisca Macdonald – Johns uit Suriname is overleden

overleden Suriname
God is voor ons een veilige schuilplaats

Een zorgzame vrouw, een dochter en een zus. Narcisca Johns, gehuwd Macdonald is overleden. Zij is 54 jaar geworden. Dat heeft haar man Vivien Macdonald bekend gemaakt. In het bericht meer informatie omtrent de uitvaart. De singineti vindt VANAVOND plaats in Suriname. Geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

Met veel droefheid in mijn hart maak ik bekend, dat na een kortstondig ziekbed van ons is heengegaan, mijn lieve zorgzame vrouw,

Narcisca Johns,
gehuwd Macdonald

Bekijk onderstaande foto’s voor meer informatie omtrent de uitvaart

[quads id=1]

overleden Paramaribo overleden Paramaribo

[quads id=1]

overleden Paramaribo

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland