Meisje uit Suriname zegt misbruikt te zijn door 2 mannen. 1 daarvan is haar vader

zus Paramaribo
Je kunt je gewoon niet voorstellen dat een vader dit zijn bloedeigen dochter kan aandoen. Zo een jong meisje is toch helemaal niet gebouwd voor dit soort vreselijke dingen??

[quads id=1]

Een meisje uit Suriname heeft verklaard dat ze vanaf haar 7de jaar door haar bloedeigen vader gedwongen is tot omgang. Hij deed dit als ze alleen met hem thuis was. Het meisje heeft zeer gedetailleerd verteld wat haar vader met haar heeft gedaan. Maar papa zegt toch dat ze liegt. Wie liegt er eigenlijk?

[quads id=1]

Vader uit Suriname

Starnieuws Suriname schreef het volgende: Vader riskeert acht jaar cel voor intiem misbruik dochter. Samekoemar K. (35) wordt verweten dat hij zijn bloedeigen dochter heeft gedwongen tot omgang. Officier van justitie, Roline Gravenbeek, heeft op de rechtszitting van donderdag een celstraf van acht jaar geëist tegen de verdachte.

[quads id=1]

Vader blijft ontkennen

De officier voerde aan dat het wettig en overtuigend bewijs geleverd is, ook al blijft de verdachte het feit ontkennen. Het kind heeft een volmondige verklaring afgelegd.

Het meisje vertelde dat ze vanaf haar zevende tot haar negende jaar misbruikt werd door haar vader. Hij misbruikte haar drie keren. Zij deelde ook mee dat een zekere L. uit Suriname haar eerst had misbruikt. Hij werd toen opgesloten.

[quads id=1]

Vervolgens begon haar vader haar intiem te misbruiken. Dit deed hij toen het meisje alleen thuis was met hem. Toen het slachtoffer tien jaar oud was, vertelde ze aan haar tante dat haar vader haar misbruikte. In eerste instantie geloofde de tante haar niet. Daarna wel.

Hij gooide haar op bed

Het meisje vertelde gedetailleerd hoe haar vader haar op het bed duwde en haar misbruikte. Ook zou de verdachte haar bedreigd hebben; ze zou pakslaag krijgen als ze het met iemand over het voorval zou hebben. Door het misbruik liep ze een eczeem op. Ook bij de confrontatie met de vader, bleef het meisje zeggen dat ze door hem misbruikt werd.

[quads id=1]

Door tante

Samekoemar K. bleef erbij dat hij zijn dochter niet verkracht heeft. Volgens hem is het meisje door haar tante geïnstrueerd en aangezet om hem te bekladden. Op 21 november zal advocaat Shanti Mangre die de verdachte juridisch bijstaat, pleiten in deze strafzaak uit Suriname.

Bron:

http://www.starnieuws.com/index.php/welcome/index/nieuwsitem/54897

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland