Man mishandelt binnenvrouw en verhuist naar buitenvrouw in Paramaribo – politie Suriname

politie Paramaribo
Wie zegt dat een man nooit zijn vrouw zal verlaten voor een buitenvrouw?
Een vrouw is door haar man vreselijk mishandeld toen ze erachter kwam dat hij een ander had. Ze heeft Whatsapp berichten gelezen in zijn telefoon .

De man heeft haar toen zodanig mishandeld dat ze naar de eerste hulp moest in het ziekenhuis te Paramaribo. De man is toen bij zijn schatje gaan wonen. Lees het bizarre politiebericht. Is Whatsapp zo een gevaarlijke app geworden?

Buitenvrouw in Paramaribo

Politie Suriname schreef het volgende hierover: Whats-app berichten leidt tot mishandeling partner; verdachte in verzekering gesteld. De politie van het bureau Lelydorp heeft op dinsdag 1 oktober de 35-jarige Kenny T. aangehouden.

Na een melding van een geval van mishandeling aan de Sumatraweg op zaterdag 28 september deden de wetsdienaren het adres aan voor onderzoek. Daar aangekomen werd het slachtoffer met bloedstorting uit haar rechteroor aangetroffen. Zij was niet aanspreekbaar. Zij werd medisch op de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis behandeld. Het slachtoffer is door behandelende arts van de afdeling SEH verwezen naar de KNO-arts.

Vaker ruzie

Naderhand verklaarde het slachtoffer dat zij en haar man Kenny de laatste tijd vaker ruzie kregen, toen zij erachter kwam dat Kenny een buitenechtelijke relatie op na houdt met een andere vrouw.

De vrouw en haar partner kregen op 28 september wederom een woordenwisseling vanwege een aantal whats-app berichten die hij van de andere vrouw had gekregen.

Schatje in Paramaribo

Bij die gelegenheid nam Kenny haar in een wurggreep en bracht haar met zijn tot vuisten gebalde handen slagen toe in haar gezicht en hoofd. Na zijn daad verliet hij de woning en nam zijn intrek bij zijn andere partner in het stadscentrum Paramaribo.

Hij is opgesloten

Terwijl de Politie nog bezig was met het onderzoek, meldde Kenny zich aan op het politiebureau met het verzoek of de politie hem zou kunnen assisteren om zijn lijfkleren op te halen aan de Sumatraweg. De verdachte werd terstond, aangehouden en voorgeleid. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Kenny in verzekering gesteld.

Whats-app berichten leidt tot mishandeling partner; verdachte in verzekering gesteld

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland