Zoekactie naar vermiste 13-jarige jongen uit Suriname gestopt – moeder is radeloos

vermist Suriname
Terwijl zijn moeder radeloos thuis zit te wachten op haar boy. Heeft de brandweer van Suriname bevestigd dat ze stoppen met zoeken. In het bericht meer informatie daarover.

[quads id=1]

De 13-jarige Requelme is al 17 dagen vermist. Het betreft de vermissing te Accaribo op Domburg in Suriname. Ooggetuigen hebben gezegd dat hij door iets gegrepen is in het water. In dat gebied zijn veel wurgslangen en kaaimannen. Wat moet de moeder nu beginnen? P.s. Veel mensen hebben de moeder geadviseerd om te zoeken met een Piai Ingi. Gaarne meer informatie daarover. De moeder is radeloos. Alle hulp is nodig! Helpen jullie?

[quads id=1]

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: ZOEKACTIE NAAR VERMISTE JONGEN GESTAAKT. Zoekactie naar vermiste jongen gestaakt. De intensieve zoekactie naar de dertienjarige R.G. is stopgezet. Dit bevestigt brandweervoorlichter Olton Pinas tegenover de Ware Tijd.

Volgens de politie is de tiener vermoedelijk verdronken in de Surinamerivier.

[quads id=1]

Een duikersteam van de Brandweer, de Maritieme Politie en de politie hebben op 14 september toen de melding binnenkwam, een zoektocht op touw gezet. Daarna is nog ruim twee weken gezocht naar de tiener, zonder resultaat.

“Onze duikers hebben hun best gedaan, maar er is niets gevonden. Er is overal gezocht”, geeft Pinas aan. “Er is echt heel veel werk verricht, maar men gaat niet blijven zoeken.”

[quads id=1]

vermist Suriname

Toch hoopt hij dat de jongen alsnog wordt gevonden. Pinas vertelt dat een bezorgd familielid de brandweer recent nog heeft benaderd met een aantal vragen. Vooral omdat zaken ook voor de nabestaanden onduidelijk zijn.

De jongen verdween in de Surinamerivier bij Accaribo, nadat hij in het water was gesprongen om een bal waarmee hij speelde te halen. Familie zou hem uit het oog hebben verloren.

[quads id=1]

Volgens een ooggetuige is hij mogelijk door ‘iets’ naar de diepte getrokken. Naar de krant verneemt komen er veel wurgslangen en kaaimannen in dat gebied in Suriname voor.

Eerdere berichten:

Wanhopige moeder over vermiste jongen uit Paramaribo – Heeft iets hem de rivier ingetrokken? (foto’s)

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/10/03/zoekactie-naar-vermiste-jongen-gestaakt/

Geschreven door Cheflin Paulus

Lees meer: Zoekactie naar vermiste jongen gestaakt – DWTonline.com http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/10/03/zoekactie-naar-vermiste-jongen-gestaakt/#ixzz61I4Yv2NZ