Man steekt zijn bloedeigen broertje neer na ruzie – politie Suriname

politie Paramaribo
Van je eigen familie moet je het hebben. Een man uit Suriname heeft zijn bloedeigen broertje neergestoken.

[quads id=1]

Hij greep een mes nadat een ruzie enorm uit de hand liep. Hierbij het officiële politiebericht om te lezen wat er precies is gebeurd. De politie heeft hem opgesloten! Hij zal nu wel spijt hebben. Waarom leren we niet om gewoon weg te lopen als we boos zijn?

[quads id=1]

Zware mishandeling

Balradj ingesloten voor zware mishandeling. De 38-jarige Balradj, J. is op vrijdag 27 september door de politie van het bureau De Nieuwe Grond te Suriname aangehouden voor zware mishandeling.

Politie Suriname

Balradj heeft zich schuldig gemaakt aan zware mishandeling van zijn jongere broer. Volgens verklaring van het 24-jarige slachtoffer kreeg hij een woordenwisseling met zijn oudere broer Balradj in de keuken van hun woning binnen het verzorgingsgebied van de politie van bureau De Nieuwe Grond.

[quads id=1]

Boos

Balradj werd zo boos dat hij een mes pakte waarmee hij zijn jongere broer ettelijke steekverwondingen toebracht. Na zijn daad verliet Balradj de woning. Het slachtoffer is per ontboden ambulance overgebracht naar de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch ziekenhuis alwaar hij medisch behandeld is geworden. Hij is voor verdere behandeling doorverwezen naar een plastische chirurg.

[quads id=1]

Hij hield zich schuil

De politie van De Nieuwe Grond kwam erachter waar Balradj zich schuil hield op een woonadres te Paramaribo. Hij werd op dat adres opgespoord, aangehouden en overgebracht naar het bureau. Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.

Bron:

Balradj ingesloten voor zware mishandeling

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland