Dode man in auto te Paramaribo was 31-jarige buschauffeur (video’s)

auto Paramaribo
Lees hier meer over de dood van 31-jarige Jurgen. Hij werd vorige week dood in de auto aangetroffen. Velen dachten dat het ging om een misdrijf. Een roofmoord of afrekening. Maar dat was niet zo.

[quads id=1]

Jurgen was een bekende PSB buschauffeur met de bijnaam Dompu (dompoe). Wij van FamilieNieuws wensen de nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Video’s toegevoegd in het bericht. Zijn lichaam was al een hele dag in de hete auto. Heeft niemand iets gemerkt?

[quads id=1]

Auto te Paramaribo

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende hierover: Man in auto Hofstraat stierf natuurlijke dood. De Forensische Opsporing een week geleden bij het voertuig waarin het levenloze lichaam van Jurgen Amiemba werd aangetroffen.

Jurgen Amiemba, meer bekend als Dompu, die op 26 september dood is aangetroffen in zijn auto aan de Hofstraat te Paramaribo, is op natuurlijke wijze gestorven. Het eerdere vermoeden van de Forensische Opsporing is hiermee bekrachtigd.

Politie Suriname

Dit bevestigt Humphrey Naarden, hoofd van de voorlichtingsafdeling van het Korps Politie Suriname, desgevraagd aan de Ware Tijd.

[quads id=1]

auto Paramaribo

Ook de patholoog-anatoom heeft eerder vastgesteld dat er geen sprake is van misdrijf. Bij de sectie zijn geen sporen gevonden die in die richting wijzen. De man was naar de krant heeft vernomen buschauffeur op de route Paramaribo-Lelydorp.

De dag ervoor

Het lijk werd op 26 september in staat van ontbinding aangetroffen door agenten, hoewel Amiemba een dag ervoor nog in leven was. Hij had de dag tevoren zijn auto op het trottoir geparkeerd.

[quads id=1]

Naarden zegt dat de enorme hitte van de afgelopen dagen mogelijk een rol heeft gespeeld bij de snelle ontbinding. “Het was behoorlijk heet dus ik kan het mij voorstellen.”

Camerabeelden

Een buurtbewoner had alarm geslagen over de auto die al uren helemaal afgesloten stond geparkeerd. Op beelden van een beveiligingscamera van een ondernemer in de buurt is te zien hoe Amiemba zijn witte Toyota Ipsum in de voormiddag parkeerde.

Bekijk hier de video’s

[quads id=1]

[quads id=1]

Eerdere berichten

Dode man aangetroffen in auto te Paramaribo (video’s)

Geschreven door Cheflin Paulus
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland