Restaurant Kwattaweg te Paramaribo direct gesloten na tip van buurtbewoner

Restaurant Paramaribo
Als je zo een toilet ziet, met zoveel verschillende soorten bruin van binnen, heb je toch geen honger meer?

[quads id=1]

Wist je dat je de naar de afdeling Milieu en Gezondheidsdienst in Suriname kunt gaan om te klagen over onhygiënische en slordige winkels of restaurants?

Dat heeft iemand onlangs gedaan. Het ging om een restaurant aan de Kwattaweg in Paramaribo. De dienst is langs geweest en heeft inderdaad een zeer onhygiënische situatie aangetroffen. Het restaurant is daarom per direct gesloten. Ze hebben wat foto’s gemaakt.

[quads id=1]

Restaurant Paramaribo

Bic Paramaribo Zuidwest schreef het volgende: Naar aanleiding van een klacht van een buurtbewoner heeft de bestuursdienst van het ressort Weg naar Zee samen met de afdeling Milieu en Gezondheidsdienst (M.G.D.) op dinsdag 1 oktober jl. controle uitgeoefend op een restaurant aan de Kwattaweg te Paramaribo.

[quads id=1]

Zeer onhygiënisch

Het is gebleken dat het restaurant niet voldoet aan de gestelde eisen van het B.O.G en zeer onhygiënisch is. Voorts is gebleken, dat de persoon die de zaak nu draait niet over een geldige vergunning beschikt en de Surinaamse taal niet machtig is.

Direct gesloten

In opdracht van DC. E. Grauwde is de zaak tot nader orde gesloten voor het publiek. Hem is medegedeeld de zaak goed schoon te maken, alle bescheiden voor de aanvraag van een eet- en drinkgelagenvergunning te overleggen en deze in te dienen op het districtscommissariaat.

Betrokkene heeft deze week de tijd, alles in orde te maken.

Foto’s:

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland