Mijn man en onze vader 59-jarige Dinesh Ramdass is tragisch overleden in Paramaribo

“I have an angel watching over me.
I call him dad”

Rinia Ramdass – Karwofodi maakt namens de kinderen en families Akum en Ramdass het overlijden bekend van haar man Dinesh Ramdass. Hij werd ook wel Koproe of Boeroe genoemd.

Hij overleed plotseling op 59-jarige leeftijd in Paramaribo. De uitvaart zal vrijdag plaatsvinden. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen alle nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan >3

[quads id=1]

Overleden

Dinesh Ramdass

overleden Paramaribo

[quads id=1]

bus Paramaribo

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland