Mijn lieve man en onze goedlachse vader Martin (Maro) Terhoeven is plotseling overleden in Paramaribo

overleden Paramaribo
Plotseling uit ons leven gerukt. Gewoon….tijdens een potje voetbal.

Mijn man, onze vader en voetbalveteraan Maro Terhoeven overleed afgelopen zaterdag op sportcomplex Sosis in Paramaribo. Hij is 56 jaar geworden. Dit maakt mevrouw de weduwe Hariette Atmopawiro namens de kinderen bekend. De gegevens omtrent de uitvaart zijn bekend. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Met intens verdriet in ons hart maken wij bekend dat van ons is weggerukt op zaterdag 28 september 2019, onze lieve goedlachse en behulpzame man, vader, schoonvader en grootvader

“Martin Ricardo Terhoeven”

Meer bekend als “Maro” op de leeftijd van 56 jaar.

overleden Paramaribo

De singi neti zal plaatsvinden op vrijdag 4 oktober 2019 te Indra Maju aan de Bonistraat te Paramaribo van 19:30 – 22:00 uur.

De uitvaart vindt plaats op zaterdag 5 oktober 2019 te Anette’s Hof. Voorafgaand zal er een rouwdienst worden gehouden in de aula van Van der Bosch aan de Zonnebloemstraat (tegenover de Kamperfoeliestraat) te Paramaribo.

Gelegenheid tot het nemen van afscheid zal zijn van 14:00 – 15:00 uur en van 15:00 uur – 16:00 uur zal de rouwdienst worden gehouden.

We zullen Maro daarna ten grave dragen om 16:30 uur.

Gelieve geen bloemen en zakdoeken in de kist.

[quads id=1]

Maro, we zullen de leuke momenten met jou koesteren and till we meet again.

Waka bun!

Namens:

De diepbedroefde weduwe mevrouw Hariette Atmopawiro en kinderen:

Barbara Atmopawiro en echtgenoot Carlos Monsanto
Kitty Terhoeven en echtgenoot Guillermo Grootfaam en kinderen: Samira en D’aisa Grootfaam
Martin Terhoeven en vriendin Melissa Weidum
Kitty Terhoeven

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland