Betaal je water rekening vanaf nu op de centrale markt te Paramaribo (foto’s)

Markt Paramaribo

Goed nieuws, SWM Suriname maakt het nog een beetje makkelijker voor ons. Vanaf nu kun je je water rekening gewoon op de Centrale Markt in Paramaribo betalen.

[quads id=1]

Kijk snel waar en hoe je kunt betalen. Er zitten ook foto’s bij van klanten die jullie al voor zijn gegaan. Makkelijk voor de mensen die sowieso regelmatig op de markt zijn. Dus tijdens het shoppen direct even je rekening betalen. Daar zullen de standhouders ook wel blij mee zijn, toch? Meer klanten! Volgen Telesur en EBS ook nog? P.s. Wist je dat er gratis  internet is op de wojo?

[quads id=1]

Centrale Markt Paramaribo

SWM breidt incassodienstverlening uit. Betalen ook mogelijk onder de Centrale markt. De SWM heeft er nog een incassolocatie bij en wel onder de Centrale Markt Paramaribo. De ingebruikname heeft gisteren in aanwezigheid van marktmeester J. Lecton, medewerkers van de SWM, marktverkopers en bezoekers plaatsgevonden.

[quads id=1]

Alle nutsbedrijven

Lecton zegt dat alle nutsbedrijven, dienstverleners zijn benadert voor het onderbrengen van een incassokantoor in de units onder de markt. De SWM is ingegaan op de uitnodiging en heeft alle progressiviteit getoond. SWM incasso CMP betekent voor de marktventers een stukje gemak om op hun werklocatie de rekening te voldoen, maar ook de bezoekers van de markt kunnen tijdens het halen van boodschappen meteen de waterrekening betalen.

De Centrale markt beschikt over een Bazo unit, My Lab prikpunt, Free WiFi, een pinautomaat, Photobooth en vanaf heden is ook SWM toegevoegd aan het rijtje.

Deze klanten zijn jullie al voor geweest. Bekijk de foto’s:

[quads id=1]

Eerdere berichten:

Roken onder de Centrale Markt te Paramaribo mag niet – Tabakaswet Suriname (video’ s)

Centrale Bank Suriname wil lagere dollar koers (video)

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland