Wij feliciteren onze sterke en hardwerkende moeder Diana Strenraar uit Paramaribo

verjaardag Paramaribo
Het geluk van een kind begint in het hart van de moeder.

Vandaag is Diana Strenraar uit Paramaribo jarig. Ze wordt van harte gefeliciteerd door haar kinderen, FamilieNieuws en dhr Soekhai. Bekijk het bericht voor meer informatie. Helpen jullie ons mee met het feliciteren van deze hardwerkende mama? De felicitaties kun je plaatsen onder dit bericht

[quads id=1]

Psalms 100:1-5
Make a joyful noise unto the LORD, all ye lands.
Serve the LORD with gladness: come before His presence with singing.
Know ye that the LORD e is God: it is He that hath made us, and not we ourselves; we are His people, and the sheep of His pasture.
Enter into His gates with thanksgiving, and into His courts with praise: be thankful unto Him, and bless His name.
For the LORD is good; his mercy is everlasting; and his truth endureth to all generations.

Diana Strenraar

Van harte gefeliciteerd en nog vele gezonde en gelukkige jaren na deze.

[quads id=1]

Stormen zullen altijd op je weg komen. Mensen zullen je altijd hulp beloven en op het einde zeggen ze het af, des ondanks blijf op de Here vertrouwen.

Hij zal deuren voor jou open maken, maak er een leuke dag van maar geeft dank aan de levende God. Wij weten dat je wenst en verlangt om terug te keren naar jouw aanbouw woning die je zelf weer opbouwt.

Je kan nu even niet verder met bouwen maar blijft bidden.
Hulp komt zeker wel

Namens jouw kinderen en dhr Soekhai Jayant die jou probeert bij te staan.

[quads id=1]

verjaardag Paramaribo verjaardag Paramaribo

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland