Sollicitatiegesprekken bij politie Suriname gaan voorlopig niet door

politie Suriname

Veel mensen zijn zich aan het voorbereiden op de gesprekken deze week. Helaas. Voorlopig gaan de sollicitatiegesprekken bij politie Suriname niet door.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie daarover en deel het met een ieder!! Had jij ook gesolliciteerd?

[quads id=1]

Hierbij een bericht van de politie: KPS Suriname sollicitatie gesprekken gaan voorlopig niet door. Hierbij maakt het Korps Politie Suriname bekend dat de sollicitatie gesprekken, die van woensdag 2 tot en met vrijdag 11 oktober 2019 op het hoofd bureau van politie aan de Duisburglaan gehouden zouden worden, niet door gaan.

[quads id=1]

Deze gesprekken zullen op een nader te bepalen datum van start gaan. De sollicitanten zullen daaromtrent tijdig in kennis worden gesteld.

Het hoofd van de afdeling PR-KPS
Hoofd inspecteur H.Ch. Naarden.

https://www.politie.sr/kps-sollicitatie-gesprekken-gaan-voorlopig-niet-door/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland