Sollicitatiegesprekken bij politie Suriname gaan voorlopig niet door

Veel mensen zijn zich aan het voorbereiden op de gesprekken deze week. Helaas. Voorlopig gaan de sollicitatiegesprekken bij politie Suriname niet door.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie daarover en deel het met een ieder!! Had jij ook gesolliciteerd?

[quads id=1]

Hierbij een bericht van de politie: KPS Suriname sollicitatie gesprekken gaan voorlopig niet door. Hierbij maakt het Korps Politie Suriname bekend dat de sollicitatie gesprekken, die van woensdag 2 tot en met vrijdag 11 oktober 2019 op het hoofd bureau van politie aan de Duisburglaan gehouden zouden worden, niet door gaan.

[quads id=1]

Deze gesprekken zullen op een nader te bepalen datum van start gaan. De sollicitanten zullen daaromtrent tijdig in kennis worden gesteld.

Het hoofd van de afdeling PR-KPS
Hoofd inspecteur H.Ch. Naarden.

KPS sollicitatie gesprekken gaan voorlopig niet door

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland