Rinette en boyfriend Jayson aangehouden op de airport – zij had bolletjes geslikt en uitgespuugd

politie luchthaven Paramaribo
Jayson heeft zijn vriendin met een buik vol bolletjes naar de luchthaven gebracht? Waarom heeft hij het niet zelf gedaan? Wat een pech voor Rinette. Ze zou net op het vliegtuig te stappen naar het buitenland.

[quads id=1]

Maar ze moest  overgeven en werd aangehouden. Ze blijft dus in Suriname. Haar vriendje hebben ze ook opgepakt, hij had namelijk een aantal van de uitgekotste bolletjes in zijn bezit. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Wat voor vriend ben je als je, jouw vriendin dit laat doen? Of wilde ze het zelf?

[quads id=1]

Vliegtuig Suriname

Politie Suriname schreef het volgende hierover. Bolletjesslikker aangehouden door het BID team. Het Bestrijding Internationale Drugs Team ( BID-Team) heeft op dinsdag 24 september de 29-jarige passagier Rinette, S. op de Johan Adolf Pengel internationale luchthaven van Suriname aangehouden omdat zij cocaïne bolletjes in haar lichaam had.

[quads id=1]

Aangehouden

Leden van het BID-Team kwamen tot de ontdekking dat Rinette een cocaïnebolletje had overgegeven. Zij werd aangehouden en vervolgens overgedragen aan rechercheurs van de Narcotica Brigade. Na overleg met het Openbaar Ministerie is zij in verzekering gesteld voor overtreding van de Wet Verdovende Middelen.

Haar boyfriend wist ervan

Kort na haar in verzekeringstelling is ook haar 34-jarige vriend Jayson, S. aangehouden en opgesloten voor overtreding van de drugswet in ons land. Rinette had namelijk voor vertrek naar de luchthaven al 7 cocaïne bolletjes overgegeven en die afgestaan aan Jayson. De bolletjes zijn bij Jayson aangetroffen en in beslag genomen.

[quads id=1]

Uit haar lichaam

Een groot deel van de resterende cocaïne bolletjes zijn inmiddels op natuurlijke wijze uit het lichaam van Rinette geraakt.

Bron:

Bolletjesslikker aangehouden door het BID team

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland