Onze moeder en dochter 37-jarige Valerie Docherthy – Oehlers is overleden – Suriname Schotland

overleden Paramaribo

De families Goedhoop, Kralingen, Docherty, Oehlers en Artist maken bekend dat Valerie Oehlers, getrouwd Docherty,  er niet meer is. Bekijk het bericht voor meer informatie. Na een memoriam dienst in Suriname zal de crematie plaatsvinden in Schotland. Wij van FamilieNieuws wensen alle familieleden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan hieronder dit bericht

[quads id=1]

Overleden

Valerie Oehlers

Getrouwd Docherthy

Suriname – Schotland

[quads id=1]

overleden Paramaribo

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland