Onze geliefde moeder Paenah Kertowiradi uit Suriname is overleden

overleden Paramaribo Suriname
Death will never take away your memories

De kinderen maken namens de families Kertowiradi, Saimo, Dundas, Setrosentono en Bronne het overlijden bekend van hun geliefde moeder Paenah Kertowiradi uit Suriname. Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent de uitvaart. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen alle kinderen en overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan hieronder dit bericht

[quads id=1]

“De Here heeft gegeven, de Here heeft genomen,
de naam des Heren zij geprezen.”

overleden Paramaribo Suriname

Bedroefd maar dankbaar voor alles wat ze voor ons heeft gedaan, maken wij bekend dat op zaterdag 28 september 2019 van ons is heengegaan onze innig geliefde moeder, schoon-, groot-, overgroot- & betovergrootmoeder mw.

Paenah Kertowiradi

Op de gezegende leeftijd van 84 jaar.

De uitvaart vindt plaats op zaterdag 5 oktober 2019 om 3.00 u pm op de begraafplaats te Leiding 15 in Suriname, vooraf kan er afscheid worden genomen ten huize van de overledene aan de Triveraweg 41 (voorheen Bomapolder serie 3 no.41)

[quads id=1]

Namens de kinderen:
Rosita Dundas & gezin
Roy Dundas & gezin
Cynthia Dundas & gezin
Errol Dundas en gezin
Merita Bronne – Dundas & gezin
Anita Dundas & gezin
Ligia Dundas & gezin
Iwan Dundas & gezin
Olivia Setrosentono – Dundas & gezin
Arief Dundas & gezin
Mogamad Saimo & gezin
Amina Kertowiradi

[quads id=1]

overleden Paramaribo Suriname

overleden Suriname Paramaribo
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland