Officieel vermissingsbericht – Roy Hari Bisnoepersad uit Paramaribo en Romeo Donk uit Nederland (foto’s)

vermist Paramaribo
Waar zijn deze twee heren toch? Suriname en Nederland zijn nu al weken naar ze opzoek.

[quads id=1]

Hierbij het officiële vermissingsbericht van Roy Hari Bisnoepersad uit Paramaribo en Romeo Donk uit Nederland. Beiden heren zijn omstreeks dezelfde periode voor het laatst gezien. Ze zijn tot op heden spoorloos. Bekijk het officiële bericht van de politie voor meer informatie omtrent hun signalement. Kijk ook naar de andere foto’s. Deel het met iedereen hopelijk kunnen ze toch snel weer naar huis komen.

[quads id=1]

Vermist in Paramaribo

Bekijk hieronder de officiële vermissingsberichten, afkomstig van politie Suriname, van Roy Hari Bisnoepersad uit Paramaribo en Romeo Donk uit Nederland

Paramaribo Nederland

[quads id=1]

Paramaribo Nederland

[quads id=1]

Eerdere berichten:

Roy uit Paramaribo is vermist – Help ons aub – vermist Suriname

Nederlandse media: Twee mannen uit Suriname van de aardbodem verdwenen – auto teruggevonden in Paramaribo (foto’s)

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland