Morgen alle scholen in actie!! Leerkrachten moeten zich aanmelden in Paramaribo

archief foto staking Paramaribo
Alle scholen dicht morgen? Daar gaan we weer. De bond is niet van plan water bij de wijn te doen!!

[quads id=1]

De Bond van Leraren (BvL) zal zijn acties vanaf woensdag verscherpen. Ook docenten van middelbare scholen worden opgeroepen om zich woensdagochtend vanaf acht uur te verzamelen bij het bondsgebouw in Theater Unique te Paramaribo. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie. Deel het met iedereen zodat ze op de hoogte zijn. Hoe moet het nu verder met onze kinderen?

[quads id=1]

Aanmelden in Paramaribo

Dagblad Suriname schreef het volgende: Vanaf woensdag alle middelbare scholen betrokken bij actie BvL

[quads id=1]

Vanaf woensdag

Het wordt met de dag grimmiger binnen het onderwijs. In tegenstelling tot de actie van dinsdag waar alleen Lyco I, Lyco II en Havo II onderdeel van was, worden vanaf woensdag alle middelbare scholen betrokken bij de actie van de Bond van Leraren (BvL).

De bond eist dat de huidige onderdirecteuren (OD’s) Sadhana Hardwarsing (Lyco I), Sarla Rambali (Lyco II), en Oemaira Bijlhout (Havo II) hun welverdiende doorgroeimogelijkheden krijgen.

[quads id=1]

Geen water bij de wijn

BvL denkt er niet aan om water bij de wijn te doen. De acties gaan onverkort door totdat de 3 OD’s door het ministerie benoemd worden tot directeur van hun desbetreffende school.

Bron:
Dagblad Suriname
Archieffoto
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland