Man vergokt binnen twee uur SRD 55.000 van zijn baas – Suribet Suriname

gokken Paramaribo

Waar je werkt moet je eten moet deze man gedacht hebben. Hij heeft binnen 2 uur voor SRD 55.000 vergokt tijdens het werk

[quads id=1]

Bekijk het officiële politiebericht om te lezen wat hij precies heeft gedaan. Hoe kun je zoveel geld verliezen binnen 2 uurtjes? Dat is toch pure hebzucht?

Suribet Suriname

Kansspelhouder voor duizenden opgelicht door werknemer. De politie van het bureau De Nieuwe Grond heeft op donderdag 26 september de 23-jarige Elmert, A. aangehouden voor oplichterij. Een Suribet-houder uit Suriname deed op dezelfde dag aangifte van oplichting tegen zijn werknemer Elmert.

[quads id=1]

Volgens verklaring van de aangever had Elmert in twee uur tijd voor meer dan SRD.55.000,- gegokt zonder daarvoor een cent uit te geven. Elmert zijn handeling kwam aan het licht toen de aangever door het Suribet hoofdkantoor werd opgebeld met de mededeling dat iemand vanuit zijn zaak, in twee uren tijd, voor een behoorlijk bedrag gespeeld had.

[quads id=1]

Elmert werd na de aangifte aangehouden en overgebracht naar het bureau. Hij gaf toe dat hij gegokt had zonder te betalen. Voorts dat hij dat gedaan had om geld te winnen die hij wilde spenderen aan zijn zieke ouders. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Elmert, hangende het onderzoek, door de politie in verzekering gesteld.

Bron:

Kansspelhouder voor duizenden opgelicht door werknemer

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland