Home Redactie

Man overleden na schietpartij in Amsterdam – politie Nederland zoekt getuigen

Dit is nu al de zoveelste dode door een schietpartij in Nederland. Zojuist is een man dood aangetroffen in Amsterdam

Zijn lichaam vertoonde een schotwond. Bekijk het bericht voor meer informatie. De politie is opzoek naar getuigen. Deel het bericht daarom met mensen uit de buurt. Pffff wat moeten we hier nu weer van denken?

Overleden Amsterdam

AT5 Nederland schreef het volgende hierover: Man met schotwond overleden in Duivendrecht. Op de Buitensingel in Duivendrecht is zojuist een man aangetroffen, die is overleden na één of meerdere schoten. De politie spreekt van verdachte omstandigheden en houdt rekening met een misdrijf.

In Amsterdam

Even voor half zes vanavond kwam de melding binnen dat er zou zijn geschoten op de Buitensingel in Amsterdam. Agenten ter plaatse troffen vervolgens een zwaargewonde man aan in een auto op een parkeerplaats aan de Buitensingel. Hij is aan zijn verwondingen overleden.

Nog geen uitspraken

Wat er precies is gebeurd wordt onderzocht. Het gebied is momenteel afgezet voor politieonderzoek. De politie heeft een vermoeden wie het slachtoffer is, maar kan daar nog geen uitspraken over doen.

overleden Amsterdam

Bron:

https://www.at5.nl/artikelen/197132/man-met-schotwond-overleden-in-duivendrecht

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland