Weer schietpartij in Nederland – 26-jarige neergeschoten in Rotterdam (video)

Rotterdam Nederland
Het is weer raak in Nederland. Zojuist is een 26-jarige jongeman neergeschoten in Rotterdam.

[quads id=1]

Volgens ooggetuigen is hij door 8 tot 10 kogels geraakt. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar de video erover. De schutter is nog spoorloos. Is het alweer een afrekening? Wat is dat toch? Zijn we nog wel veilig in Nederland of worden de mensen niet zomaar neergeschoten?

[quads id=1]

Rotterdam Nederland

Rijnmond Nederland schreef het volgende hierover: Zwaargewonde bij schietpartij in Rotterdam-West. Bij een schietpartij op de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam-West is een 26-jarige Rotterdammer zwaargewond geraakt. Volgens omstanders zou het slachtoffer door acht tot tien kogels zijn geraakt.

[quads id=1]

Half tien

De eerste meldingen van de schietpartij kwamen kort voor 21:30 uur bij de politie binnen. Hulpverleners van een traumateam kwamen ter plaatse om het slachtoffer te behandelen. Daarna is het slachtoffer zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd.

Elf hulzen

Er werd een groot gebied afgezet om de hulpverlening niet te verstoren en sporen veilig te stellen. Er lagen zeker elf hulzen op straat. Een raam van een café heeft ook kogelgaten. Tram 4 was korte tijd gestremd.

[quads id=1]

Schutter spoorloos

De schutter ging er na de schietpartij vandoor. Ondanks een grote zoekactie van de politie, was de dader zondagavond laat nog spoorloos.

Video:

[quads id=1]

Bron:

https://www.rijnmond.nl/nieuws/186680/Zwaargewonde-bij-schietpartij-in-Rotterdam-West