Veel mensen betalen hun boete bij ANRS Paramaribo voordat ze op vakantie gaan – politie Suriname

vakantie Suriname
Betaal je je boete voordat je op vakantie gaat of riskeer je een aanhouding op de luchthaven waardoor je vakantie niet meer door kan gaan?

[quads id=1]

Veel burgers nemen geen risico en melden zich op bureau Latour in Paramaribo waar ANRS is gevestigd. Let op, ook als je Suriname binnenkomt kun je aangehouden worden. Lees de nieuwe update hierover in het officiële politiebericht. Deel het met een ieder want nog niet iedereen is op de hoogte hiervan.

Bureau Paramaribo

Geëxecuteerden melden zich aan bij ANRS. De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem( ANRS ) heeft in de afgelopen periode een groot aantal verkeersvonnissen geëxecuteerd. Een deel van de gevonniste verkeersovertreders, die hun boetes spontaan zijn gaan betalen op de afdeling, waren personen die wilden afreizen vanuit Suriname naar het buitenland.

[quads id=1]

Verkeersvonnis

Zij hebben hun boetes betaalt om aanhouding op de luchthaven en overbrenging naar een huis van bewaring te voorkomen. Arriverende passagiers, met een verkeersvonnis op hun naam, krijgen de gelegenheid om hun boetes op de luchthaven Zanderij te voldoen.

[quads id=1]

Elke werkdag

De afdeling ANRS is ondergebracht in het gebouw van het politiebureau Latour en is open voor het publiek van maandag tot en met vrijdag van 07.00 uur tot 12.00 uur.

Bron:

https://www.politie.sr/geexecuteerden-melden-zich-aan-bij-anrs-2/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland