Onze lieve en zorgzame moeder Etmee Ramlakhan -Nandlal is overleden in Paramaribo

overleden Paramaribo
Hierbij maken de diepbedroefde maar zeer dankbare kinderen Soeresh, Satish, Soebhas, Sattianand, Maltie en Sharda het overlijden van hun moeder Etmee Ramlakhan – Nandlal uit Paramaribo bekend. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

๐Ÿ™๐Ÿผ๐Ÿ•‰๐Ÿ™๐Ÿผ
Diepbedroefd maar dankbaar voor alles wat zij voor ons heeft gedaan, maken wij bekend dat op zondag 22 september van ons is heengegaan, onze lieve, zorgzame moeder, schoonmoeder, adji, nani en par-adji

Mevrouw

Etmee Jasoda Ramlakhan – Nandlal

Weduwe van Balram Ramlakhan, meer bekend als Langa.

Namens de nabestaanden:
De kinderen Soeresh, Satish, Soebhas, Sattianand, Maltie en Sharda en schoondochters, kleinkinderen,
achterkleinkind

Henri J. Benjaminstraat 13, Rainville te Paramaribo

[quads id=1]

overleden Paramaribo
[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland