Proeger, Hart, Chobin, Nahar, Ghisaidoobe en Siwo naar de finale Youth Voice 2019 in NIS Paramaribo (video’s)

NIS Paramaribo
Heel gaaf. Suriname heeft echt talent! De grote finale van het talentenprogramma vindt plaats op 12 oktober in de Anthony Nesty Sporthal in Paramaribo.

[quads id=1]

De felicitaties aan Eutenice Proeger, Kelli Hart, Geronimo Chobin, Pierre Nahar, Pearl Ghisaidoobe en Yanick Siwo. Dat zijn namelijk de finalisten. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie en kijk ook naar de video ervan. Kijk ook naar wat fantastische optredens van Eutenice. Wie is jouw winnaar?

[quads id=1]

Youth Voice 2019 NIS Paramaribo

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende hierover: Finalisten Youth Voice 2019 bekend. De finalisten van de talentenshow Youth Voice van de nationale zender STVS zijn al bekend. Het gaat om: Eutenice Proeger, Kelli Hart, Geronimo Chobin, Pierre Nahar, Pearl Ghisaidoobe en Yanick Siwo. Dit werd vrijdagavond bij de laatste eliminatieronde in het Eddie Wessels Gehoorzaal van CCS bekend gemaakt.

[quads id=1]

12 oktober

De grote finale van het talentenprogramma vindt plaats op 12 oktober in de Anthony Nesty Sporthal in Paramaribo. De Surinaamse Televisie Stichting (STVS) is dit jaar na een afwezigheid van vier weer van start gegaan met Youth Voice. De winnaar werd Kennia Domini. Chemelda Dielingen eindigde op de tweede plaats en Tannisha Spa werd derde.

leeftijdsklasse van 12 en 19 jaar

[quads id=1]

Het voornaamste doel van de talentenshow is jongeren variërend in de leeftijdsklasse van 12 en 19 jaar niet alleen een platform te bieden hun zangtalent te laten horen, maar vooral om die te ontwikkelen. De audities van Youth Voices 2019 werden op 12,13 en 14 juli in de grote studio van de STVS gehouden en de voorrondes vonden in september plaats.

Bekijk hier de video’s:

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/09/29/finalisten-youth-voice-2019-bekend/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland