Pasgeboren baby dood in huis te Paramaribo aangetroffen

baby Paramaribo
Vreselijke berichten uit Paramaribo. Een vrouw is vermoedelijk thuis bevallen van een baby en de baby is dood in het huis aangetroffen.

[quads id=1]

De buren hebben de politie gewaarschuwd. Was ze alleen tijdens de bevalling? Was is er gebeurd met het arme baby’tje? Bekijk het bericht voor meer informatie

[quads id=1]

Huis Paramaribo

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende hierover: Pasgeboren baby dood aangetroffen. De politie heeft zaterdagmiddag het dode lichaam van een pasgeboren baby aangetroffen bij een woning te Charlesburg in Paramaribo. De Ware Tijd verneemt dat de zuigeling vrijdagavond thuis is geboren.

[quads id=1]

Bevalling

Tijdens de bevalling zou er iets mis zijn gegaan. Zaterdagmiddag viel het de buren op dat de Guyanese moeder zonder haar zwangerschap rondliep. Zij hadden sterk het vermoeden dat de vrouw zou zijn bevallen en de baby ergens had begraven. De politie werd direct op de hoogte gesteld.

Baby in de woning

Tijdens het onderzoek kregen de wetsdienaren een tip dat de baby in de woning moet zijn bewaard. Het bleek juist, want de zuigeling werd gewikkeld in een laken gevonden. Ambulancepersoneel gaf te kennen dat de baby geen teken van leven vertoonde. Een arts stelde de dood vast.

[quads id=1]

Ziekenhuis

Het lijkje is in beslag genomen. De moeder werd voor verdere verpleging met de ambulance naar het ziekenhuis te Paramaribo afgevoerd. De politie van Munder is belast met het verdere onderzoek.

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/09/28/pasgeboren-baby-dood-aangetroffen/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland