Onze vader, 57-jarige Dennis Ceder, is overleden in Paramaribo (foto’s en video’s)

overleden Paramaribo
Go and rest my King. You did an outstanding Job .

Ray Ceder maakt het droevige nieuws bekend dat hun vader Dennis Ceder plotseling is overleden in Paramaribo. Dennis is 57 jaar geworden en was werkzaam bij het Staatsziekenfonds van Suriname. Muzikant Brian Martens heeft ook een aantal video’s gemaakt voor zijn zwager. Check de link om ze te bekijken en kijk ook naar de overige foto’s van zijn gezin. Wij van FamilieNieuws wensen de kinderen, zijn vrouw Maureen Martens, alle collega’s van het SZF en overige nabestaanden heel veel sterkte met dit zware verlies.

[quads id=1]

Overleden
Onze vader

Dennis Ceder

My Mother always said that she choose the best Father for us. Not to brag but my dad was hard working’ he was always there. He was a teacher. A boss a real man a great Man. My Dad was my Legend my Superhero. And the coolest part he was al of that and more. Not just to me and my siblings. But to everyone he interacted with.

Great man of God. I, your sun, thank you for your services

Thank you for being my Dad, Father end grandfather. Thank you. Go and rest my King. You did an outstanding Job .
I miss you so so so much Popss. 

~ Ray ~

[quads id=1]

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland