Onze 29-jarige Trevina Karwafodi uit Paramaribo is er niet meer (foto’s)

overleden Paramaribo
Wat een verlies. Wat een verdriet. We missen haar verschrikkelijk , maar we weten dat ze op een betere plaats is.

Met dit bericht maken Chantal en Sergio Brown – Muskiet bekend dat Trevina Karwafodi uit Paramaribo van hen is heengegaan. Zij bereikte de leeftijd van 29 jaar.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent de uitvaart. Geef het door aan belanghebbenden. Kijk ook naar de overige foto’s. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan hieronder dit bericht

[quads id=1]

overleden Paramaribo

[quads id=1]

Eerdere berichten:

Dochter van Kenneth Jaliens overleden na verkeersongeval – Suriname

Onze prachtige Trevina Karwafodi uit Paramaribo is overleden (foto’s)

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland