Meneer en mevrouw Cairo – Pinas uit Tammenga Paramaribo 50 jaar getrouwd (foto’s)

getrouwd Paramaribo
Hieperdepiep. Dit mag echt wel gevierd worden!
50 jaar huwelijk voor dit succesvolle echtpaar uit Paramaribo. Meneer en mevrouw Cairo – Pinas mochten deze week hun gouden huwelijk vieren te midden van vrienden en familieleden.

[quads id=1]

Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie en om de foto’s te bekijken. Wij van FamilieNieuws feliciteren hen van harte en wensen hen nog vele, gezonde en gelukkige jaren toe. Helpen jullie ons mee met de felicitaties? Die kun je plaatsen onder dit bericht

[quads id=1]

Echtpaar uit Paramaribo

Bic Paramaribo Zuidwest schreef het volgende over hen: Gouden huwelijk echtpaar Cairo – Pinas. Het echtpaar, Cairo – Pinas vierde op 25 september 2019 jl. hun 50 jarig huwelijk in het ressort Tammenga in Paramaribo.

[quads id=1]

De president

Deze dag vierde het echtpaar samen met familieleden en vrienden .
Namens de president van de Republiek Suriname mocht het echtpaar uit handen van Adjunct districtssecretaris dhr. Marcet, I. die de districtscommissaris dhr. Eric, S. Grauwde vertegenwoordigde, de gebruikelijke enveloppe met inhoud in ontvangst nemen.

Foto’s

[quads id=1]

Bron: Bic Paramaribo Zuidwest
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland