De felicitaties aan mijn 15-jarige knappe kleindochter Rachel Acton (foto’s en video verjaardag in Paramaribo )

verjaardag Paramaribo Nederland
Hieperdepiep hoereeee Rachel Acton is 15 jaar geworden. Oma Ivonne Slijngard laat weten dat ze ontzettend trots is op haar knappe kleindochter.

15 jaar is biggie jari en die dag wilde oma niet zomaar voorbij laten gaan. Bekijk het bericht om de te gekke foto’s te zien van haar feestje in Paramaribo. Kijk naar de ontzettend gave video. Helpen jullie mee met de felicitaties?

[quads id=1]

Verjaardag

Rachel Acton

is 15 jaar

Hierbij feliciteer ik mijn knappe kleindochter, mijn schoonheid met haar 15e jaardag.

Dat God haar gezondheid, kracht, wijsheid en lang leven mag geven.

Deze heugelijke dag is mogelijk gemaakt namens haar grootmoeder Slijngard Kirton Ivonne.

Bekijk hier de prachtige video van Muradin Video&Photography:

[quads id=1]

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland