Bus chauffeur overleden nadat zijn eigen bus over hem heen reed te Paramaribo (video)

bus Paramaribo
Een gezellig uitstapje veranderde gisteren in een vreselijk drama. Bijna de hele samenleving was geschokt na het bizarre ongeluk in Paramaribo: Een buschauffeur is om het leven gekomen nadat zijn eigen bus over hem heen reed.

[quads id=1]

Lees hier meer over het incident! Ooggetuigen vertellen wat er is gebeurd. Bekijk het bericht en kijk ook naar de nieuwe video. Wij van FamilieNieuws wensen hen allemaal heel veel sterkte.

Bus Paramaribo

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende hierover. SAMENLEVING GESCHOKT DOOR INCIDENT BUSSCHAUFFEUR VAN ’T HOGERHUYSSTRAAT. “Ik belde net met die anderen om hier op ons te wachten. Hij was nog zo rustig bezig en plotseling gebeurde alles. Oh mijn God. Ik weet het niet meer. Waarom op zo een manier.” Dit waren enkele emotionele reacties van familieleden van de 59-jarige Dinesh Ramdass, de buschauffeur die onder zijn eigen bus terechtkwam en kort daarna overleed aan de Van ’t Hogerhuysstraat.

Hulpeloos toekijken
bus Paramaribo
De overleden Dinesh

Terwijl honderden omstanders en voorbijrijdende autobestuurders hulpeloos toekijken proberen enkele beveiligingsmannen, medewerkers van bedrijven en enkele agenten het slachtoffer uit zijn benarde positie te halen. De man zit op dat moment vast onder de voorwielen. Uiteindelijk verleent de eigenaar van een autoherstelwerkplaats op steenworp afstand zijn medewerking door twee grote hydraulische jacks in te zetten. Hiermee kon het voertuig omhoog gebracht worden, waardoor er een beter overzicht was op Ramdass.

Bus omhoog

Nadat de bus omhoog gebracht is, wordt het duidelijk dat de man zwaargewond is geraakt. Op dat moment ontstaat zelfs het vermoeden dat de man al de geest had gegeven. Hij vertoonde volgens een agent geen teken van leven meer. Met assistentie van de brandweer werd de man van onder de bus gehaald. Familieleden en andere aanwezigen gaven hun tranen de vrije loop toen het lichaam beter in beeld kwam.

Van ’t Hogerhuysstraat te Paramaribo

De krant verneemt van een ooggetuige die alles voor zich heeft zien gebeuren dat de chauffeur vermoedelijk van bus wilde verwisselen bij het servicestation aan de Van ’t Hogerhuysstraat te Paramaribo. “Ik stond net hier. Ik moest ook tanken. Ik wil bijna huilen, omdat ik die man net zo lief hoorde praten.

Uitstapje verpest

Het is een uitstapje en nu is de hele dag verpest. Ik ben een man op leeftijd, maar dit wilde ik niet meemaken voordat ik naar de hemel ga”, jammert de man met betraande ogen. De bus met passagiers die waarschijnlijk niet op handrem was kwam plotseling in beweging. Ramdass trachtte nog de bus tegen te houden maar kwam onder het voertuig terecht.

Video’s:

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/09/27/samenleving-geschokt-door-incident-busschauffeur-van-t-hogerhuysstraat/

Foto binnengekomen via Facebook
Geschreven door Cheflin Paulus
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland