Automobilist in Suriname beroofd nadat gewapende rovers hem stoppen op de weg

politie Paramaribo
Dat is wel even schrikken. De automobilist uit Suriname werd door 3 mannen gestopt op de weg. De mannen bleken gewapende criminelen te zijn.

[quads id=1]

Ze beroofden het slachtoffer van honderden SRD’s en zijn telefoon. Bekijk het bericht voor meer informatie. Deel het met anderen als waarschuwing: Stop niet zomaar voor vreemden. Het kan gevaarlijk zijn.

[quads id=1]

Rovers in Suriname

Suriname Times schreef het volgende hierover: Rovers stoppen en beroven automobilist. Drie rovers hebben een autobestuurder maandag in het district Wanica in Suriname gestopt en beroofd. Van het slachtoffer zijn buitgemaakt SRD 1800 en een mobiele telefoon.

[quads id=1]

Drie mannen

Uit verklaring van de automobilist blijkt dat hij reed over de Inveaweg komende vanuit de richting van de Mawakaboweg en gaande in die van de Magentakanaalweg. Toen hij ter hoogte van een brug kwam, werd hij gestopt door drie mannen die in een wagen zaten.

Gewapend

Het bleken rovers te zijn van wie een gewapend was met een jachtgeweer met afgezaagde loop. Een van hen was gekleed in een blauwe trui en korte jeansbroek en 1 in zwarte trui en korte jeansbroek. Het is niet bekend wat de andere rover aan had. Een van de rovers bleef als bestuurder in de auto zitten, terwijl zijn twee kompanen uitstapten.

[quads id=1]

Politie Suriname

De criminelen maakten het geld en de telefoon buit, waarna zij in de gereedstaande auto stapten. Zij reden in de richting van de Mawakaboweg. Het kenteken van de vluchtauto is onbekend. De politie kreeg de melding van de diefstal middels geweld; zij is nog bezig de verdachten op te sporen.

Het slachtoffer liep geen letsel op

Bron:

http://www.surinametimes.com/rovers-stoppen-en-beroven-automobilist/

Geschreven door TATJANA MUSKIET
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland